Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни консултации с проф. Хайнц Щромер!

Възползвайте се от възможността лично да се срещнете с проф. Щромер, основател на Виена Ин Витро Център.
Подробна информация относно проф. Щромер, можете да откриете тук: http://www.vienna-ivf.com/in-vitro/za_nas/ekip/prof-heinz-strohmer/

Консултациите ще се проведат на 22.03.2017г, между 17-19 ч. във Виена Ин Витро Център, бул "Никола Й. Вапцаров" 51Б, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, ет.9. Не е нужно предварително записване, но е препоръчително да носите всякаква медицинска документация, която би могла да бъде от полза.

Очакваме Ви!
За повече информация: 02/420 0281

"Денят на отворените врати" е ежемесечно събитие, което се радва на добра посещаемост в центъра на проф. Щромер във Виена: Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz.

Целта  на Деня на отворените врати е пациентите да се запознаят с персонала, условията и начина на работа в нашия ин витро център, като наред с това научат новости в сферата на репродуктивната медицина.

Денят на отворените врати протича най-често по следния начин:

 1. Разглеждане на центъра на малки групи, водени от член на екипа
 2. Специалистите се срещат с всяка двойка поотделно и осъществяват кратка консултация

Двойките могат да се доверят на екип с  голям професионализъм и позитивно отношение и да получат изчерпателни отговори на своите въпроси.

Посещението е безплатно, записване и подготовка на изследвания не са необходими! Можете да си носите изследвания, които да обсъдите с екипа. Времето, отделено на всяка двойка, ще се съобрази с броя на дошлите двойки.

Ще се радваме да ни посетите!

Виена Ин Витро Център

Желанието за дете е най-естествения стремеж на всеки един човек и когато то не става реалност надеждата и поредните резочарования поставят двойката под голямо напрежение.Ние от Виена ин витро център разбираме колко  важна е тази мечта за пациентите ни  и се стараем да предложим най-добрия шанс тя да се сбъдне.

Благодарение на тясното сътрудничество с ин витро клиника Kinderwunschzentrum  Goldenes  Kreuz - Виена, Австрия, ние предлагаме иновативен подход към пациентите и съвременни методи за лечение на безплодието. Медицински директор и създател на клиниката е проф. Хайнц Щромер - експерт в областта на репродуктивното здраве и ръководител на австрийския център.

Ползвайки  богатия  опит и утвърдения стил на работа на репродуктивните специалисти от Виена, ние отваряме врати, за да помогнем на пациентите със стерилитет с поставянето на точна диагноза, избор на правилно лечение и постигане на желаната бременност.

Индивидуалният подход при решаване на всеки отделен случай, активната комуникация на екипа с Вас и провеждането на лечението без промяна на нормалния Ви ритъм на живот са приоритет за нас.

Непрекъснатото усъвършенстване на теоретичните познания и практическите умения на нашия млад и амбициозен екип под ръководството на проф. Щромер са гаранция за успешното Ви лечение.

Основната причина Виена Ин Витро Център да избере „Токуда“ за свой партньор е водещото място на родилната помощ, неонатологията, урологията и лабораториите, които осигуряват цялостно обхващане на процесите, свъзани с репродукцията, раждането и грижите за новородените.

Основателят и медицински директор на Виена Ин Витро Център Проф.д-р Хайнц Щромер (вдясно) с една щастлива майка и детето й.

Защо да изберете Виена Ин Витро център:

 • Най-нови световни методи за лечение на стерилитета
 • Най-модерни лабораторни техники, увеличаващи шанса за реализиране на бременност;
 • Индивидуален подход към пациентите;
 • Терапия, адаптирана към ежедневния начин на живот и без излишно чакане;
 • Пълна информираност за всеки етап от лечението;
 • Богат международен опит на екипа, непрекъснато обновяване и усъвършенстване на лечебните процедури;
 • Конфиденциалност при лечението;
 • Модерно оборудвани клиника и ин витро лаборатория, прилагащи австрийските стандарти в областта на асистираната репродукция;
 • Уютна обстановка в сърцето на голяма и модерна болница;
 • Достъпна и качествена здравна помощ в областта на всички медицински специалности чрез МБАЛ Токуда Болница София.

Другите ни центрове в Европа

 

logo_new.png

Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz (Виена, Aвстрия)

Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz  е частна ин витро клиника, основана  през юни 2000 год. от университетските преподаватели проф. Хайнц Щромер и проф. д-р Андреас Обруца. Центърът се развива много успешно като към момента е най-посещаваният от австрийски двойки с успеваемост от 51% клинични бременности на пункция за пациентки под 40 год. възраст. Благодарение на експертизата, оборудването и иновативните методи, центърът продължава да привлича все повече двойки, включително и от други страни. Софтуерната програма Quinni, създадена и утвърдена в центъра, е в основата на документацията, контрола на качеството и организацията на всички асоцирани както и на някои външни центрове.

 

polisano_logo_206.JPG

Clinica Polisano, Сибиу, Румъния

Създаден през 2007 год. собственика на медицинска група Полисано Клиника и проф. Хайнц Щромер. Екипът на центъра е обучен в австрийския център. Въпреки малкия си екип центърът постига много високи резултати с над 300 пункции и 54% клинични бременности, с което центърът се слави като най-добрият в Румъния.

 

polisano_logo_206.JPG

Clinica Polisano,Букурещ, Румъния

Създаден през 2011 год. като клон на центъра в Сибиу и Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz, където е бил обучен тимът на центъра. С помощта на собствената софтуерна програма и с редовни посещения се постига същото качество като в Сибиу и Виена.

 

fertilcent.jpg

Ferticent  Братислава, Словакия

Клиниката основана от проф. Хайнц Щромер и проф. д-р Андреас Обруца заедно с д-р Любош Пинтър през август 2004 год. Той е първият клон на Kinderwunschzentrum  Goldenes Kreuz като предлага и процедури, които не могат да се правят в Австрия.

 

gravita.jpg

Gravita, Лудж, Полша

Ин витро центърът е създаден през септември 2009 год. от д-р Анджей Войчех в тясно сътрудничество с проф. Хайнц Щромер с проф. д-р Андреас Обруца.

Пишете ни на адрес:  office@vienna-ivf.com

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".