Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Първа среща с нашите специалисти

Уважаеми пациенти,


Нашият екип от Виена Ин витро Център в Токуда болница София ще организира  лечението на репродуктивния ви проблем по най-удобния, надежден и бърз начин за Вас.

Консултирането на пациенти с безплодие  преминава през няколко етапа.

  1. Контактът с нас може да осъществите по телефон, е-мейл или на място, при което ще ви регистрираме в нашата информационна система.
  2. Следва визита  в началото на менструалния цикъл, на която ще бъде снета анамнеза на двамата партньори, извършен ултразвуков преглед и оценка на хормонален статус, назначени   изследвания и необходими  консултации.
  3. Във втората половина на менструалния цикъл ще имате отново визита с гинекологичен и ултразвуков преглед и допълнителни изследвания  при нужда.
  4. Въз основа на всички документи и получени резултати  се провежда следващата стъпка - главна консултация, по време на която се поставя диагнозата (причината за стерилитета) и се дискутира с пациентите метода за лечение на безплодието.

Изхождайки от опита ни в австрийския ни ин витро център Kinderwunschzentrum, ние предлагаме още една възможност, при която вие ни предоставяте цялата необходима документация и направени изследвания. Списъкa с набор от необходими минимални изследвания и анамнеза (въпросник) можете да свалите тук.

  1. След  разглеждането им от специалист ние ще ви позвъним  и ще  фиксираме час за ултразвуков преглед  в началото на менструалния цикъл.
  2. Въз основа на всички документи и получени резултати се провежда главна консултация, по време на която се поставя диагнозата (причината за стерилитета) и се дискутира с пациентите метода за лечение на безплодието.

Този вариант се препоръчва на двойки, които са добре запознати с репродуктивния си проблем, имат документация от предишни ин витро опити или диагностични процедури, включени в набора от необходими изследвания.

ГЛАВНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЛЕЧЕБЕН ПЛАН

Без значение кой от вариантите  за първи контакт с нашия център  сте предпочели, с  вас ще бъде осъществена специална среща, нар. главна консултация със специалист по репродуктивна медицина.

В рамките на 60-90 мин. се обсъждат всички резултати от извършените прегледи,  изследвания и диагностични процедури. Главната консултация е ключов момент в лечението на репродуктивен проблем, на която след подробно разясняване и дискусия с двойката, се избира най-подходящия метод. 

Лечението на безплодието предлага няколко възможности: проследяване на овулацията с таймиране на полов контакт, извършване на инсеминации с партньорски или донорски сперматозоиди, класическо ин витро оплождане (IVF) или интра-овоцитно инжектиране на сперматозоиди (ICSI).

След срещата вие ще получите и писмени указания (вкл. информирани съгласия) относно процедурата, която ви очаква. Ако имате допълнителни въпроси, нашият екип e на разположение да ви отговори по всяко време.

Пишете ни на адрес:  office@vienna-ivf.com

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".