Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Медицински туризъм

Болницата развива здравен туризъм и има потенциал да обслужва пациенти  от цял свят, като отговаря на стандартите и качеството на медицинските услуги на най-големите болници в Европа и Америка.

Целта на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда е да предостави на пациентите медицинско обслужване от световна класа на значително по-ниски цени и без период на чакане.

Обслужването се осигурява от висококвалифицирани лекари с изключителни умения и опит, преминали специализация в множество болниците в Европа и света. Персоналът е посветен изцяло на нуждите на пациента и полага всички грижи в негова помощ, като осигурява качествено медицинско обслужване, персонално внимание и подкрепа.

Ние предлагаме помощ на всички нива, включващи организиране на пътуването и виза, лечение и следлечебно подпомагане, избор на специалисти и лечебни процедури, осигуряване на подходящо настаняване по време на престоя в България.

През 2015 г. Болница Токуда съвместно със своя партньор www.treatmentbulgaria.com спечели престижна награда за най-добро обслужване на чуждестранни пациенти:

 
 Awarded by WhatClinic.com

За контакти: 

Обслужване на чуждестранни пациенти

Тел.: +359 2 403 4352
Е-mail: vgtodorova@tokudabolnica.bg

 

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".