Новини

Уъркшоп на тема криоаналгезия ще се проведе в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда 07 февруари 2017 Нов метод за обезболяване посредством минималноинвазивна интервенция ще бъде демонстриран в Токуда на 8 и 9 февруари 2017 г. Презентация относно иновативен метод за обезболяване чрез криоаналгезия ще се проведе в Болница Токуда на 8 февруа… Програма за беседите с бъдещи родители в Болница Токуда през месец февруари 2017 г. 01 февруари 2017 Скъпи бъдещи майки и бащи, заповядайте на беседите с бъдещи родители в Болница Токуда и през месец февруари, за да разберете всичко, което Ви интересува за раждането и първите грижи за новороденото. Програмата можете да разгледате тук: Днес казваме последно сбогом на доц. Маруся Лилова 30 януари 2017 Днес изпращаме един от нас. Един от хората, с които преди повече от 10 години предприехме най-смелото пътешествие в професионалния си живот. Да изградим лечебно заведение с нов стандарт за качество и морал в здравеопазването. И успяхме. Бл… Искам да изкажа благодарност на д-р Русенов, д-р Ел-Тал, д-р Ченгалова и д-р Лещански за в… 25 януари 2017 Водещи инвазивни кардиолози от 10 страни идват на курс в Аджибадем Сити Клиник Болница То… 19 януари 2017 Директорите на курса доц. Добрин Василев, д-р Валери Гелев и чуждестранните специалисти ще дадат пресконференция на 20 януари 2017 от 13:00 ч. в Токуда Шестото издание на Българския бифуркационен курс се провежда под егидата на Българското… С най-съвременна система за роботизирана хирургия ще разполага вече Урологията в Токуда 12 януари 2017 Безплатни прегледи за пациенти с онкоурологични заболявания ще извършват уролозите в края на януари Високоспециализираната система за роботизирана хирургия Да Винчи ще бъде на разположение в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда от 10 февр… Токуда отново е домакин на шестия пореден курс по бифуркации и комплексни коронарни интерв… 12 януари 2017 Едни от най-добрите инвазивни кардиолози от Европа и света ще бъдат в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда от 20 до 22 януари 2017 г. За поредна година Болница Токуда и Клиниката по Кардиология приемат едни от най-добрите европейски и свет… Уникална видеоасистирана хирургия спаси живота на 73 г. мъж в Болница Токуда 09 януари 2017 За първи път в България гръдни и общи хирурзи изцяло минимално инвазивно изградиха нов хранопровод след отстраняване на огромен тумор на езофагус и стомах 73 г. мъж се възстанови успешно в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда след сложна … Програма за беседите с бъдещи родители в Токуда Болница София през м. януари 2017 г. 30 декември 2016 Безплатен ултразвуков скрининг на недоносени бебета в Токуда през цялата 2017 27 декември 2016 Безплатен ултразвуков скрининг на недоносени бебета в Токуда през цялата 2017 Записването деца до 1-годишна възраст, преминали интензивно лечение, започва от днес През цялата 2017 година в Токуда Болница София ще продължат да се …

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".