Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към д-р Георги Симеонов и екипа му"

18 ноември 2016

Здравейте,

Aз и цялото ми семейство искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към д-р Георги Симеонов и екипа му от Отделението по анестезиология и интензивно лечение за спасяването на живота на баща ми Ботьо Кръстев. Благодарности за безкрайно старателното и изключително човешко отношение на доктора и екипа му към баща ми и за адекватните и навременни грижи, които положиха, за неговото лечение. Благодарение на тези уникални лекари, сестри и останалият екип на отделението баща ми вече е на крак и се възстановява от тежкото състояние, в което беше изпаднал. Отношението на доктора и екипа му към нас беше невероятно човешко и с разбиране, предвид огромното ни притеснение. Изключително търпеливи и любезни, докторите от ОАИЛ отговаряха на всичките ни въпроси и ни даваха изчерпателни сведения. През 17 дневният си престой в отделението за баща ми се грижеха с изключително внимание и старание.

Думите не ни стигат, за да изразим благодарността си към Д-р Георги Симеонов, който със златните си сърце и ръце ни върна обичаният човек и доказа, че лекарската професия е призвание. Искрено вярваме, че той е Истински Човек и Лекар.

Пожелаваме на целият екип на ОАИЛ и на д-р Симеонов много спасени животи и да останат все такива истински професионалисти в тази така важна професия!

Благодарим Ви, вие сте невероятни!!!

С огромна благодарност и признателност:

сем. Кръстеви

Ботьо, Латинка, Биляна и Цветелина

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".