Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Научна среща с международно участие на тема "Спешна радиология" ще се проведе в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на 2 и 3 юни 2017 г.

04 май 2017

Симпозиумът е шестата поредна среща на организацията на специализантите по радиология Radiology Together под егидата на Българското дружество по кардиоторакална рентгенология 

Семинар на тема "Спешна радиология" на организацията Radiology Together под егидата на Българското дружество по кардиоторакална рентгенология ще се проведе на 2-ри и 3-ти юни в Болница Токуда. Това е шестата поредна среща на организацията от 2006 г. насам и има за цел да събере на едно място специалисти и специализанти в сферата на радиологията и други свързани области, чиято гледна точка е дълбоко ценена.

Събитието за пореден път включва разнообразни лекции, интересни случаи от практиката и интерактивни workshop-ове, които имат за цел да обучат и да допълнят знанията на присъстващите, както и да ги запознаят с новите установени тенденции и препоръки за добра медицинска практика.

Симпозиумът ще има международно участие - гост-лектори от чужбина, което е новост за срещите на Radiology Together. Това е естествен резултат от разрастването на организацията, както и стремежите на младите радиолози да разширяват кръгозора си. Ново за срещата ще бъде и изготвянето на книжка с абстракти, която да запознае регистриралите се предварително с темите които ще се дискутират. Публикуването и ще се осъществи с помощта и съдействието на Медицински университет – Варна. Българското дружество по кардиоторакална рентгенология кандидатсва за CME акредитиране на срещата по системата UEMS.

Организацията на събитието се осъществява с подкрепата на Bracco, Siemens, Bayer, GE и Софтуерна компания. 

Предварителната програма можете да разгледате тук:

Програма

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".