Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Ядрено-магнитният резонанс в Болница Токуда вече работи и в неделя

12 декември 2017

Новото работно време има за цел да улесни хората в активна възраст със служебни ангажименти през делничните дни

Клиниката по Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда вече извършва магнитно-резонансни изследвания на планови пациенти и в неделя. Промяната в работното време цели да улесни пациентите, чиито състояния не са спешни и не изискват хоспитализация. „Ангажирани през седмицата, такива пациенти отлагат изследването си, тъй като то не може да се извърши в удобно за тях време. Това увеличава риска заболяването им да се развие или влоши.“, обясни началникът на клиниката по Образна дигностика проф. Галина Кирова. „С промяната в работното време искаме да обхванем хората в активна възраст, които имат служебни ангажименти, малки деца, възрастни родители, и често им се налага да пренебрегват собствените си нужди“, допълни проф. Кирова.

Прегледите и косултациите в Клиниката по Образна Диагностика се осъществяват след предварително записан час през Регистратура на Образна Диагностика на тел. 403 49 20. В зависимост от сложността на обработката на получените образи и медицинския анализ, резултатите се получават в рамките на 2 до 24 часа. Както и през седмицата, така и в неделя, готовите резултати могат да се проверят в сайта на болницата след предварителната регистрация. За пациентите, които заявят желание, документите от проведеното изследване, могат да бъдат изпратени на предварително предоставен адрес.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".