Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Ядрено-магнитният резонанс в Болница Токуда ще работи и в празничните дни

21 декември 2017
Изследванията на планови пациенти ще се извършват на 23, 26, 27 и 30 декември, почивни дни са 24, 25, 31 декември и 1 януари
 
Клиниката по Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще извършва магнитно-резонансни изследвания на планови пациенти и в празничните дни. Почивни ще бъдат единствено 24 и 25 декември, както и 31 декември и 1 януари. На 23, 26, 27 и 30  декември, които са официални почивни дни, ядрено-магнитният резонанс ще работи. Промяната е част от политиката на клиниката за улесняване на достъпа на планови пациенти до висококачествена диагностика. 
Необходим е предварително записан час на телефона на Регистратура на Образна Диагностика 02/403 49 20. В зависимост от сложността на обработката на получените образи и медицинския анализ, резултатите се получават в рамките на 2 до 24 часа. Както и през седмицата, така и в неделя, готовите резултати могат да се проверят в сайта на болницата след предварителната регистрация. За пациентите, които заявят желание, документите от проведеното изследване, могат да бъдат изпратени на предварително предоставен адрес.
Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".