Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Калоян Давидов е първият в света урологичен хирург, удостоен със сертификат Master Surgeon of Urology

22 февруари 2018

Отличието се присъжда за ефективни и качествени хирургични грижи от международната сертификационна програма Surgical Review Corporation

Д-р Калоян Давидов, началник на Отделението по Урология и медицински директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда бе удостоен със сертификат Master Surgeon of Urology – първият в света, който се присъжда на урологичен хирург. Признанието идва от международната сертификационна програма SRC (Surgical Review Corporation).

SRC е международно призната система за сертификация на хирурзи, медицински центрове и болници, която има за цел повишаване на безопасността и ефективността, и утвърждаване на качествените хирургични грижи в цял свят. Процесът по сертифициране разглежда не само качеството на хирургичните умения, но и цялостното обслужване, отношение и грижа на хирурга към пациента. SRC-сертификатът е разпознаваем международен символ на качество и обоснован критерий за избор на хирурзи и лечебни заведения от страна на пациентите.

Към момента д-р Калоян Давидов е единственият хирург, покрил изискванията на сертификационната програма за специалност Урология.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".