Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Лекари от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще участват в "Училище по персонализирана медицина"

27 февруари 2018

Темата на организираната от БАПЕМЕД среща, е "Персонализирана медицина при вирусни и бактериални инфекции"

Проф. Радка Аргирова (вирусолог), д-р Радин Цонев, началник на отделението по Гастроентерология и д-р Розалина Балабанска (Гастроентерология) са сред лекторите в Третото издание на Училище по персонализирана медицина, събитие организирано от Българската асоциация по персонализирана медицина. Научната среща, чиято тема ще засегне персонализираните подходи при лечението на вирусни и бактериални инфекции, ще се проведе на 2 март в хотел Хилтън. 

Целта на събитието е утвърдените подходи и последните постижения и иновации на персонализираната медицина в сферата на микробиологията и вирусологията да достигнат до младите специалисти и да повишат тяхната квалификация и мотивация за развитие в това направление. Участниците ще получат познания за основан на доказателства персонализиран подход, ще се запознаят с най-новите данни от клиничната практика и иновативните техники и средства за диагностика и лечение. Фокусът е интердисциплинарният подход чрез представяне на гледната точка на диагностици (вирусолози, микробиолози, молекулярни биолози, лабораторни лекари) и клиницисти (интернисти, инфекционисти, невролози).

Събитието e с вход свободен. Повече информация, програма и регистрация можете да намерите тук: http://bapemed.org/sabitie/uchilishte-po-personalizirana-meditsina-virusni-bakterialni-infekcii/

 

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".