Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни прегледи за рак на кожата в рамките на националната кампания "Евромеланома" 2018

08 май 2018

Целият екип на Клиниката по Дерматология и венерология ще се включи в тазгодишното издание на кампанията Евромеланома 2018. Безплатните прегледи за рак на кожата ще се извършват на 16 май, сряда, след предварително записване на 02 403 4933 или 02 403 4000.

Тази година се провежда тринадесетото по ред издание на „Евромеланома“, чиито организатор е Българско дерматологично дружество, в партньорство с Европейска академия по дерматология и венерология и с подкрепата на EAU THERMALE AVENE. Целта на кампанията е да се повиши информираността на обществото по въпросите на злокачествените новообразувания на кожата, възможността за предпазване от развитието им, както и ползата от ранното и навременно откриване на проблема, което е ключово за успешното му лечение. Темата за рака на кожата е все по-актуална, предвид ясно изразената тенденция за зачестяване на случаите в последните години. По традиция кампанията е национална и в нея участват над 200 лекари специалисти по дерматология от цялата страна.

Клиниката по Дерматология и Венерология  в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда развива собствена програма за ограничаване рака на кожата, която функционира вече десета година, като ежегодно обхваща между 300 и 400 пациенти. Всеки вторник специалистите от клиниката преглеждат безплатно пациенти със съмнителни кожни образувания след предварително записване на телефон 02 403 4933.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".