Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Изпълнителният директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда д-р Венелина Милева с награда за здравен мениджмънт

13 юни 2018

Д-р Венелина Милева, изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник - Болница и ДКЦ Токуда получи награда за Ефективен мениджмънт, добри практики, иновации, и качествена здравна услуга в тазгодишното издание на наградите на сп. Business Lady.

Наградите се връчват за седма поредна година. Организаторите бяха подбрали 19 дами, развиващи дейност в 12 категории от обществения живот, бизнеса и медиите. Призовете отличават приноса на българската делова жена в различни сфери на живота. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството у нас. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

За да поддържа качествено ниво на медицинските дейности и удовлетвореност на пациентите, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разчита на професионализма и високите стандарти в работата на дамите в медицината - около 40% от началниците на клиники, отделения и звена в лечебното заведение са жени.

 
Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".