Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни прегледи на пациенти с акне в клиниката по Дерматология и венерология

28 септември 2018

Клиниката по Дерматология и венерология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се присъединява към годишната кампания #Заедно сме в борбата срещу акнето. Лекарите ще преглеждат безплатно пациенти с изразени симптоми на средно тежко и тежко акне на 17 и 18 октомври. Кампанията е дългогодишна, с национален обхват и цели повишаване на информираността по проблема. Организатор е BIODERMA.

В основата на посланието е популяризирането на ключовата роля на дерматолога в лечението на това най-често срещано кожно заболяване и развенчаването на мита, че това е проблем, който просто трябва да бъде изтърпян, докато отмине.

През 2017 година информацията за кампанията достигна до 1.5 милиона българи, а в седмицата за безплани дерматологични прегледи взеха участие 270 дерматолога.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".