Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Съвети и подготовка за протезиране

Съвети и подготовка за протезиране

В България има около 52 хиляди души, живеещи със загубата на крайник, дължаща се на ампутация или на вродено състояние.

Независимо от това как хората са загубили своя крайник, те имат нещо общо: никога не очакват да се озоват в такова положение.

Изправянето пред загубата на крайник може да бъде непоносимо.

Ползата и от най-съвременните протези е ограничена, ако не се предоставят грижи и поддръжка, специално съобразени с нуждите на дадения пациент.

Ние сме тук, за да Ви изслушаме, да Ви консултираме и след това да Ви предоставим протезни услуги, специално съобразени с вашите индивидуални нужди, цели и желания.

Ние искаме да гарантираме, че всеки човек, който минава през вратата на нашия център, получава персонализирани грижи през целия период на своето протезиране и възстановяване.

Консултирането с протезист възможно най-скоро ще ви помогне да разберете какво ви предстои.

Също така е много важно да говорите с други хора, които са преминали през този процес, възстановили са се и са продължили напред с живота си.

 

Едно ново начало

Ампутацията не е краят, а едно ново начало. 
Вие ще имате много въпроси, тревоги и решения. Вашият успешен резултат ще бъде дълбоко повлиян от информацията, която получавате и от Вашето отношение към нещата.
От момента, в който влезете в Центъра за протезиране, нашата цел е да Ви осигурим едно спокойно и приветливо преживяване. 
Това първо посещение при протезист е стресиращо за новите пациенти. 
Ако сте с наскоро ампутиран крайник, нормално е да се чувствате леко уплашени, разтревожени или дори тъжни, когато се изправяте лице в лице в с новите реалности на живота Ви. 
Ако имате опит в ползването на протези, но търсите друг доставчик, може да бъде истинско предизвикателство за Вас да съберете енергия и започнете отначало с нов протезист. 
Независимо от причините за първоначалното Ви посещение, нашето желание е да отстраним всякакъв вид стрес, който изпитвате и да го заменим с подновено чувство на надежда.

Посетете нашия уеб-сайт http://www.prosthetic-center.net/

 

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".