Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Оптика JOY Optics

 

Оптики JOY Optics – Радостта от доброто зрение

Joy Optics са част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.

Магазините на веригата към момента са над 50 и са разположени в градовете София, Варна, Св. Св. Константин и Елена, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Враца и Хасково. 

Оптика JOY Optics  в „Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда“ ще откриете на партерен етаж, вдясно от входа на болницата. Там ще намерите голямо разнообразие от диоптрични рамки и стъкла, слънчеви очила,  контактни лещи и аксесоари. JOY Optics е директен вносител на голяма част от предлаганите продукти. Оптиката разполага с най - съвременно оборудване. Това гарантира на клиентите високо качество на добри цени, прецизна изработка и бърз сервиз.

Ако нямате възможност да изчакате изработката на очилата си, JOY Optics предлага удобството, когато те бъдат готови да ги получите на посочен от вас адрес.

Повече информация и актуални промоции може да откриете на https://joyoptics.bg/

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.