Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Аджибадем Сити Клиник Хоспис

За нас

Аджибадем Сити Клиник Хоспис е наследник на открития през 2009 г. Хоспис Токуда. От своето създаване, екипът на хосписа се стреми да подобрява качеството на живот на своите пациенти и да помага на техните семейства, като предлага 24-часова висококвалифицирана медицинска грижа и емоционална подкрепа.

Екипът на Аджибадем Сити Клиник Хоспис е мултидисциплинарен и се състои от лекари, медицински сестри, болногледачи и рехабилитатори, фокусирани върху облекчаването на страданията на пациентите, предизвикани от тежки хронични заболявания.

Хосписът е разположен в сградата на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда и разполага с материална база, напълно пригодена за нуждите на своите пациенти. По избор болните могат да бъдат настанени в стаи с по едно, две или четири легла и да разчитат на непрекъсната физическа и медицинска грижа.

Удостоверение за регистрация

Какво предлагаме

  • Палиативна грижа за терминално, хронично болни и инвалидизирани пациенти, която цели облекчаване на симптомите на болестта, борба с болката, обездвижването, емоционалния и физически стрес.
  • Престой за долекуване на медицински състояния, изискващи квалифицирана грижа в периода на възстановяване. Пациентите продължават да бъдат в контакт с техните лекуващи лекари до пълното им възстановяване.
  • Престой за извършване на кратки диагностични и терапевтични процедури при възрастни и хронично болни пациенти, изискващи наблюдение и подкрепа.
  • Еднодневен престой и грижа при тежко болни пациенти на хемодиализа.
  • Престой за наблюдение: Семействата могат да бъдат спокойни, че техните близки ще бъдат обгрижвани и наблюдавани по време на техния престой, като при възникване на медицински проблем ще бъдат взети всички необходими диагностични и терапевтични мерки.

Как да се свържете с нас

Телефон за справки и записвания: 02/403 46 00

Работно време: 24 часа, 7 дни в седмицата

Приемане на пациенти:

Понеделник – петък: от 10.00 ч. до 14.00 ч.

Прием извън посочените часове и през почивни и празнични дни - след предварителна уговорка с директора на хосписа

Отделението

Хоспис

Услуги

Палиативна и хосписна гри…

Информация за пациента

Въпроси и отговори

Документи за приемане

Екип

Контакти

Новини

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".