Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Централна реанимация

В Клиниката се лекуват всички пациенти с тежко нарушени жизнени функции, независимо от характера на основното им заболяване. Изключение са пациентите от "Кардиохирургия", които се проследяват в сектора за интензивно лечение към Клиниката по "Кардиохирургия".

Свижданията в Клиниката по Анестезиология и Интензивно лечение са забранени. Изключение може да бъде направено само по преценка на началника на КАИЛ, а в почивни и празнични дни и от дежурния лекар, при стриктно спазване на противоепидемичния режим на Клиниката.

Информация за пациентите в КАИЛ се предоставя на близките от началника на Клиниката или дежурния лекар на място между 14.00 и 16.00 часа.

 

Отделението

Анестезиология и интензив…

Криоаналгезия

Централна реанимация

Модерно оборудване

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".