Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Централна реанимация

В Клиниката се лекуват всички пациенти с тежко нарушени жизнени функции, независимо от характера на основното им заболяване. Изключение са пациентите от "Кардиохирургия", които се проследяват в сектора за интензивно лечение към Клиниката по "Кардиохирургия".

Свижданията в Клиниката по Анестезиология и Интензивно лечение са забранени. Изключение може да бъде направено само по преценка на началника на КАИЛ, а в почивни и празнични дни и от дежурния лекар, при стриктно спазване на противоепидемичния режим на Клиниката.

Информация за пациентите в КАИЛ се предоставя на близките от началника на Клиниката или дежурния лекар на място между 14.00 и 16.00 часа.

 

Отделението

Анестезиология и интензив…

Криоаналгезия

Централна реанимация

Модерно оборудване

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.