Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Видео | Отговори на пациентски въпроси

Ако имате въпроси за сърдечносъдово здраве, се свържете със специалистите от Клиниката по Кардиология на cardio-tokuda@acibademcityclinic.bg - те ще ви отговорят в рамките на 3 работни дни.

Д-р Валери Гелев отговаря на пациентски въпроси, свързани с кардиологични заболявания в условията на епидемията с COVID-19

На 1 май 2020 г. д-р Валери Гелев, инвазивен кардиолог и началник на Клиника по Кардиология на Болница Токуда, отговаря на пациентски въпроси, свързани с кардиологични заболявания в условията на епидемията с COVID-19, на живо във Фейсбук страниците на Woman.bg и Novini.bg.
Мнозина търсят отговори на своите здравословни въпроси, а особено тревожни са сърдечносъдовите заболявания.
Д-р Гелев се включи в съвместния ни социален проект с Woman.bg "Отговорите на специалиста" и сподели актуална полезна информация за хората с кардилогични оплаквания.

Гледайте видеото тук >


Д-р Валери Гелев и д-р Васил Трайков отговарят на пациентски въпроси за сърдечносъдово здравe

По повод Световния ден за борба с хипертонията, на 20 май 2020 г. водещи специалисти от Клиниката по Кардиология на Болница Токуда отговаряха на пациентски въпроси на живо във Фейсбук.

Гледайте видеото, в което д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология и д-р Васил Трайков, началник на Отделението по Електрофизиология и кардиостимулация. отговаряха на вашите въпроси. Вижте във видеото:

Отделението

Кардиология

Видео | Отговори на пацие…

Преглед при кардиолог

Стационар

Ангиографски лаборатории

Електрофизиология

Рискови фактори и поведен…

Исхемична болест на сърце…

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.