Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Стационар

Отделението разполага със свой сектор на територията на болницата. В него се хоспитализират болни с тежки форми на дерматологични и венерологични заболявания.

В отделението е разкрит „Дневен център за лечение на псориазис”. При по-тежките случаи на заболяването пациентите могат да бъдат настанени в болницата, където да останат под непрекъснато наблюдение.

Стационарна терапия се назначава след предварителен преглед в кабинетите по дерматология на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. В центъра консултация и лечение могат да получат както пациенти срещу заплащане, така и по линия на НЗОК с направление от личния лекар.

В Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда оперативно се отстраняват всички видове доброкачествени и злокачествени новообразувания на кожата.

Най-честите кожни образувания които се премахват оперативно в болнични условия са кожните карциноми. Хирургичното отстраняване се извършва под местна упойка, което осигурява пълно обезболяване и комфорт на пациента. Туморът се изрязва в здраво и оперативната рана се затваря с хирургичен шев, който се сваля след 7-10 дни. След изписването състоянието на пациента се проследява от дерматолозите.

Отделението работи по клинични пътеки, пълен списък на които можете да намерите в меню "Полезна информация".

Отделението

Дерматология и Венерологи…

Преглед при дерматолог

Детска дерматология

Eстетична дерматология

Дерматохирургия

Корекция на отпусната кож…

Фототерапия

Дневен център за лечение …

Микология

Венерология

Алергология

Стационар

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".