Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Стационар

Отделението разполага със свой сектор на територията на болницата. В него се хоспитализират болни с тежки форми на дерматологични и венерологични заболявания.

В отделението е разкрит „Дневен център за лечение на псориазис”. При по-тежките случаи на заболяването пациентите могат да бъдат настанени в болницата, където да останат под непрекъснато наблюдение.

Стационарна терапия се назначава след предварителен преглед в кабинетите по дерматология на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. В центъра консултация и лечение могат да получат както пациенти срещу заплащане, така и по линия на НЗОК с направление от личния лекар.

В Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда оперативно се отстраняват всички видове доброкачествени и злокачествени новообразувания на кожата.

Най-честите кожни образувания които се премахват оперативно в болнични условия са кожните карциноми. Хирургичното отстраняване се извършва под местна упойка, което осигурява пълно обезболяване и комфорт на пациента. Туморът се изрязва в здраво и оперативната рана се затваря с хирургичен шев, който се сваля след 7-10 дни. След изписването състоянието на пациента се проследява от дерматолозите.

Отделението работи по клинични пътеки, пълен списък на които можете да намерите в меню "Полезна информация".

Отделението

Дерматология и Венерологи…

Преглед при дерматолог

Детска дерматология

Eстетична дерматология

Дерматохирургия

Корекция на отпусната кож…

Фототерапия

Дневен център за лечение …

Микология

Венерология

Алергология

Стационар

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.