Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Екип

Д-р Димитър Златков, началник Отделение по УНГ-болести Завършил е МУ, София през 1990 г. Започнал кариерата си като педиатър - Клинична ординатура в Окръжна болница, София. Има две специалности "УНГ болести" и "Онкология". От 1992 г. започва специализацията си по УНГ болести. Работил е в МБАЛ "Царица Йоанна", Софийски онкологичен диспансер, Националната специализирана болница по онкология. Оглавява отделението по УНГ болести в МБАЛ "Токуда Болница", София от създаването й. Има редица участия в национални и международни научни форуми, посветени на УНГ-болестите и онкохирургия на глава и шия. Член на българското оториноларингологично дружество и националното онкологично дружество. Има 20-годишен практически опит в диагностиката и лечениeто на заболяванията в оториноларингологията.
Д-р Валери Кюлев, лекар УНГ-болести Завършил е МУ-София през 1996г. Има призната специалност УНГ болести от 2000 година. Практикувал е в 20 ДКЦ и МБАЛ „Царица Йоанна”. От самото начало на МБАЛ „Токуда Болница София” е част от УНГ екипа.
Д-р Галя Георгиева, лекар УНГ-болести През 1989 г. е завършила МУ-Плевен. Има дългогодишен опит по специалността, натрупан в 13 ДКЦ, 14 ДКЦ, МЦ „Медива”, УБ „Александровска”, МБАЛ „Царица Йоанна”. Работи в МБАЛ „Токуда Болница София” от откриването й. Има редица участия в международни научни форуми, посветени на УНГ-болестите и пластичната и реконструктивна хирургия.
Д-р Иван Манев, лекар УНГ-болести Завършил е медицина в Медицински университет. Има призната специалност по УНГ болести. Има над 20 години опит в областта на оториноларингологията. В периода 1990 - 1996 година е работил в УНГ кабинет в 28 ДКЦ София. От 1996 до 2005 е част от екипа на УНГ клиниката в Университетската болница във Варна. От 2005 до 2009 година работи в медицинския център на Окръжна болница, Варна и в УНГ отделението на лечебното заведение. От 2009 година е част от екипа на УНГ отделението в МБАЛ "Токуда Болница София".
Д-р Георги Трифунов, лекар УНГ-болести Завършил e Медицински университет София през 2009 г. Същата година постъпва в УНГ отделението на МБАЛ „Токуда Болница София””, а от 2010 г. става част и от екипа на Неотложно звено на МБАЛ „Токуда Болтница София”.
Д-р Драгомир Илиев, лекар-специализант по УНГ-болести Д-р Илиев е завършил медицина през 2017 г. в Медински Факултет на Медицински Университет-София. От месец декемри през същата година е зачислен като лекар - специализант в Пулмологично отделение на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда ЕАД, с научен ръководител Д-р Антон Пенев. Професионалните му интереси са насочени към фибробронхоскопската диагностика на белодробни заболявания, ултразуковата диагностика на болести на плеврата и белия дроб, плеврални пункции и биопсии.
Д-р Борислава Фильова, лекар-специализант по УНГ-болести
Ст.м.с. Юлия Славева

Отделението

Уши-Нос-Гърло

Преглед при УНГ специалис…

Лечение в болница

Лечение на затруднено нос…

Лечение на заболяванията …

Намаление на слуха

Лечение на хронични болес…

Екип

Новини

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.