Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Първо посещение

При първото Ви посещение ще бъдете посрещнати в централното фоайе, където на Информационното бюро можете да зададете въпросите си и да Ви информират за комплексните медицински услуги.

На Информация ще Ви бъде издадена персонална карта - "Карта на пациент". В нея е записан уникален код, чрез който бързо се намира цялата съхранена информация за Вас в компютърната ни система.

Картата улеснява обслужването Ви при всеки следващ контакт с нашата болница. При повторно посещение тази карта ще съкрати престоя Ви в Диагностично-консултативния център, тъй като с нея директно ще отидете на съответната локална регистратура.

От Информация Вие ще бъдете насочени към съответната локална регистратура, на която ще получите пълна информация за възможностите да Ви бъде извършен преглед, датата и часа на провеждането му. Там ще отговорят на всички Ваши допълнителни въпроси. За Ваше удобство дата и час за преглед могат да бъдат записани предварително всеки ден (включително празници и почивни дни) от 7:30 до 22:00 часа, след позвъняване на тел: 02/ 403 4000.

Ако след направения Ви преглед се появи необходимост от допълнителни изследвания и прегледи, те могат да бъдат направени в пълен обем в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. За целта директно се отправете към съответната локална регистратура.

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.