Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Обща и онкологична гинекология и тазова хирургия

Отделението работи на непрекъснат 24-часов режим, при пълно спазване на конфиденциалност, възможност за индивидуално обслужване на пациента, спазвайки правилата за добра медицинска практика съгласно Международните стнандарти.

В отделението по Обща и онкологична гинекология и тазова хирургия се извършва пълния обем дейности както в профилактиката, така и в лечението на доброкачествени и злокачествени заболявания на женската полова система.

Отделението е едно от малкото в страната, които извърват оперативни интервенции в областта на тазовата хирургия с голяма сложност. Тазовата хирургия е приложима при пациентки с гинекологични хирургични и урологични тумори в таза. Оперативните техники са комбинирани.

Отделението

Обща и онкологична гинеко…

Роботизирана гинекология …

Лапароскопска хирургия

Гинекология

Лазерна конизация

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.