Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Прегледи

В кабинета ни ежедневно се провеждат консултации от лекарите ни доц. Георгиев, д-р Амин и д-р Гълъбова по установен график за прегледи по НЗОК и свободен прием. Кабинетът се намира пред самото отделение на 5-тия етаж. Записването е на тел: 02/403 4000.

Можете да ни пишете за второ мнение като използвате следната онлайн форма

За улеснение на пациентите прегледите и приемането в клиниката се извършват своевременно, без излишно чакане.

В Клиниката по Хематология се извършват диагностични процедури за изследвания на костен мозък, както и флоуцитометрия на периферна кръв и костен мозък. Осъществяваме тази дейност в тясно сътрудничество с хирургичните отделения на болницата. Според локализацията на туморната формация се назначава консултация с хирург, който да извърши вземане на биопсия. Хистологичното и имунохистологичното изследване се прави отново в Болница Токуда, което е безспорно удобство за пациентите и пести тяхното време и енергия. Благодарение на активното мултидисциплинарно сътрудничество диагнозата се поставя бързо, което води до своевременно започване на терапия в името на качеството на живота на нашите пациенти. 

Отделението

Хематология

Прегледи

Лечение в отделението

Пациентите за нас

Екип

Новини

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".