Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Болнични стаи

Всички клиники и отделения разполагат с модерни болнични стаи, които са оборудвани с мисъл за максимално удобство за пациентите и прострор на действие на лекарите. Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във стая „Лукс”, VIP-стая или стая с четири легла.

Всяка болнична стая е снабдена с централна климатизация, с възможност за индивидуално регулиране на температурата, със система за контакт с дежурния медицински персонал, възможност за кислородолечение, вакуумна система, специално конструирано болнично легло.

Леглата са многофункционални и се управляват с дистанционен пулт. Всяка стая е снабдена със система за сигнализация и постоянна връзка с дежурния медицински екип.

Стаите в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда са 3 вида:
стая с 4 легла – ползването на легло в такава стая влиза в стойността на клиничната пътека и за нея пациентът не доплаща;
„ВИП” стая – единична стая, за която пациентът предварително заявява своя избор и доплаща стойността й на Централна регистратура;
„Лукс” стая - единична стая, за която пациентът предварително заявява своя избор и доплаща стойността й на Централна регистратура.

"Лукс” стаите в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда са създадени с идеята за максимален комфорт на пациента, те са просторни и функционални по отношение на грижата за болния.

В стаята има телевизор, телефон. Обособен е удобен кът, където да настаните Вашите гости по време на посещение.

Стаята има изграден мини-кухненски бокс, където можете да подгреете храна и напитки, внесени отвън. Боксът се състои от печка с керамичен плот, малък хладилник, мивка, както и необходимият кухненски сервиз. 

Специално внимание при изграждането на болницата е отделено на банята и тоалетната. При изграждането на болницата санитарните помещения са създадени с максимален комфорт за пациента.

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.