Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Болнични стаи

Всички клиники и отделения разполагат с модерни болнични стаи, които са оборудвани с мисъл за максимално удобство за пациентите и прострор на действие на лекарите. Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във стая „Лукс”, VIP-стая или стая с четири легла.

Всяка болнична стая е снабдена с централна климатизация, с възможност за индивидуално регулиране на температурата, със система за контакт с дежурния медицински персонал, възможност за кислородолечение, вакуумна система, специално конструирано болнично легло.

Леглата са многофункционални и се управляват с дистанционен пулт. Всяка стая е снабдена със система за сигнализация и постоянна връзка с дежурния медицински екип.

Стаите в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда са 3 вида:
стая с 4 легла – ползването на легло в такава стая влиза в стойността на клиничната пътека и за нея пациентът не доплаща;
„ВИП” стая – единична стая, за която пациентът предварително заявява своя избор и доплаща стойността й на Централна регистратура;
„Лукс” стая - единична стая, за която пациентът предварително заявява своя избор и доплаща стойността й на Централна регистратура.

"Лукс” стаите в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда са създадени с идеята за максимален комфорт на пациента, те са просторни и функционални по отношение на грижата за болния.

В стаята има телевизор, телефон. Обособен е удобен кът, където да настаните Вашите гости по време на посещение.

Стаята има изграден мини-кухненски бокс, където можете да подгреете храна и напитки, внесени отвън. Боксът се състои от печка с керамичен плот, малък хладилник, мивка, както и необходимият кухненски сервиз. 

Специално внимание при изграждането на болницата е отделено на банята и тоалетната. При изграждането на болницата санитарните помещения са създадени с максимален комфорт за пациента.

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".