Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Център за асистирана репродукция

Центърът за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разполага с:

> Иновативна, съвременна и надеждна апаратура.
> Модерни лаборатории, които покриват най-високите стандарти за качество и безопасна среда за боравене с репродуктивни клетки.
> Непрекъснат мониторинг на критичните параметри, необходими за нормалното развитие и отглеждане на ембрионите.
> Уютна обстановка в голяма модерна болница.
> Мултидисциплинарна подкрепа от екипи в почти всички направления на медицината.
> Индивидуален подход и терапия, пълна информираност за всеки етап от лечението, конфиденциалност.

На първо място е нашият екип, състоящ се от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в борбата с инфертилитета - лекари и ембриолози, отлично запознати с последните нововъведения при асистираните технологии. Доказали се в ежедневната си практика, те не спират да се развиват и самоусъвършенстват, за да са по-полезни и в помощ на повече двойки с репродуктивни проблеми.

Всеки, прекрачил прага на Центъра за асистирана репродукция, ще бъде посрещнат с усмивка и подобаващо внимание. В уютна атмосфера ще Ви предразположим да споделите с нас какво Ви притеснява. Далеч от хорската суета и забързания ден ще получите загриженост, топлина и разбиране. Компетентен екип подробно ще разгледа и обсъди Вашия конкретен проблем. Ще подходим строго индивидуално спрямо Вас, Вашите желания, възможности и очаквания. Ще Ви препоръчаме подходящи изследвания за изясняване на причините за невъзможността да заченете. Ще получите комплексно диагностициране на репродуктивния проблем и ще Ви предложим адекватни възможности, с които бихме могли да Ви помогнем да сбъднете мечтата си.

Мисия

Нашата мисия е да донесем щастие и радост там, където те се бавят. Да помогнем на пациентите си да осъществят мечтата си - да прегърнат своето дете с усмивка. Да преминем с тях, ръка за ръка, през трудния път към жадувания успех. Да им донесем радост, впрягайки всичките си знания, умения, опит и професионализъм. Да ги подкрепяме във всеки един етап, да им вдъхнем спокойствие и увереност, защото за нас грижата за пациента и неговата удовлетвореност са най-важни.

Запиши час за консултация >

Отделението

Център за асистирана репр…

Консултация с нашите спец…

Репродуктивни проблеми

Диагностични методи при б…

Възможности за лечение

Методи за асистирана репр…

Обработка и подбор на спе…

Други процедури

Замразяване на генетичен …

Донорство на генетичен ма…

Видео

Екип

Новини

За нас в медиите

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".