Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Хирургът Доц. Цветан Минчев и екипът му са единствените в България и региона, които извършват роботизирани операции в гръдната хирургия*

07 август 2019

България прави нова крачка напред към все по-иновативното бъдеще на медицината. Роботът Да Винчи е най-съвременната технология за безкръвни операции в целия свят, а през последните 11 години участва в над 1200 операции у нас. Хирургът Доц. Цветан Минчев и екипът му обаче са единствените в България и региона, които извършват операции в гръдната хирургия. Репортаж на Канал 3 от операционната зала.

* Източник: Канал 3, Новини

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.