Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Медицински екип

Началници на отделения и клиники в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда

Екипът на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ и ДКЦ Токуда се състои от доказани български лекари, млади специалисти, както и широк кръг от чуждестранни консултанти, които регулярно диагностицират и лекуват в София.
 

Консултанти в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда

Съвет по здравни грижи на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда

Eкипът от висококвалифицирани специалисти по здравни грижи има основната цел да осигури качественото обгрижване и удобството на пациента. Медицинските сестри, акушерките, рехабилитаторите и лаборантите са обучени да работят с модерната апаратура, което улеснява диагностиката и лечението на пациента.

Усъвършенстването на квалификацията е основен приоритет на Болница Токуда. Специалистите по здравни грижи участват в редица национални и международни форуми, на които представят своя опит и достижения в грижата за пациентите.

По-голямата част от специалистите по здравни грижи са преминали специализация в Япония.

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.