Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Дежурен педиатричен кабинет

В часовете след 19.30 и в почивни дни в Болница Токуда работи дежурен педиатричен кабинет за неотложна помощ, където при нужда Вашето дете ще получи грижа от опитни педиатри. Кабинетът се обслужва от  регистратура Спешно отделение. 

Повече информация на тел. 02/ 403 4112, 02/403 4000

Многопрофилен детски център Токуда

Многопрофилен детски център Токуда разполага с над 18 рядко срещани в България тесни специалисти в областта на педиатрията, които консултират малките пациенти:

В рамките на Многопрофилен детски център Токуда работят и общопрактикуващи лекари, с цел навременна колаборация с всички структури на Детския център.
Обстановката на Многопрофилен детски център Токуда е създадена от деца за деца с цел малките пациенти да се бъдат посрещнати в спокойна и приятна атмосфера с много игри и забавления. 

Многопрофилен детски център Токуда е локализиран на първия етаж на болницата и разполага със собствени помещения, които позволяват разделяне на потоците на лежащо болни пациенти и здрави деца. При необходимост може да бъде осигурена консултация със специалист педиатър-нефролог или детски уролог.

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.