Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни онкологични и хематологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София”

21 юли 2011

Безплатни онкологични и хематологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София”

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания организира МБАЛ „Токуда Болница София" на 30 юли /събота/ от 09,00 до 14,00 часа. Лекарите от Клиниката по Хематология и онкология на японската болница ще консултират над 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000. В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

„Целта на безплатните прегледи е да дадем възможност на повече хора да получат навременна и високоспециализирана помощ, тъй като превенцията и ранната диагностика на злокачествените заболявания е решаваща за хода на тези болести”, съобщава д-р Атанас Радинов - началник на клиниката по Хематология и Онкология. Той допълва, че МБАЛ „Токуда Болница София" има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за всички хематологични клинични пътеки, като химиотерапията се извършва според изискванията на европейските стандарти.

МБАЛ „Токуда Болница София" има пълния капацитет да даде сериозен принос в борбата със онкологичните заболявания чрез модерна диагностика, всички направления на хирургично лечение на злокачествени образувания, съвременна химиотерапия и уникална за България лъчетерапевтична помощ.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 02/ 403 4000. Адресът на МБАЛ „Токуда Болница София" е бул. Никола Вапцаров 51 Б.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".