Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни онкологични и хематологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София”

21 юли 2011

Безплатни онкологични и хематологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София”

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания организира МБАЛ „Токуда Болница София" на 30 юли /събота/ от 09,00 до 14,00 часа. Лекарите от Клиниката по Хематология и онкология на японската болница ще консултират над 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000. В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

„Целта на безплатните прегледи е да дадем възможност на повече хора да получат навременна и високоспециализирана помощ, тъй като превенцията и ранната диагностика на злокачествените заболявания е решаваща за хода на тези болести”, съобщава д-р Атанас Радинов - началник на клиниката по Хематология и Онкология. Той допълва, че МБАЛ „Токуда Болница София" има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за всички хематологични клинични пътеки, като химиотерапията се извършва според изискванията на европейските стандарти.

МБАЛ „Токуда Болница София" има пълния капацитет да даде сериозен принос в борбата със онкологичните заболявания чрез модерна диагностика, всички направления на хирургично лечение на злокачествени образувания, съвременна химиотерапия и уникална за България лъчетерапевтична помощ.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 02/ 403 4000. Адресът на МБАЛ „Токуда Болница София" е бул. Никола Вапцаров 51 Б.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.