Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Четвъртият Шрот лагер за деца с гръбначни изкривявания започва на 26-ти март

09 март 2016

Отново е време за Шрот!Нa 26-ти март започва четвъртият пореден Шрот лагер в България за деца с гръбначни изкривявания, който отново ще се проведе в Токуда Болница София.

Терапевтът от Сърбия Никола Йевтич (Scoliosis Rehabilitation Camp) в продължение на десет дни обучава български деца на Шрот метода и избира за тях подходяща програма от упражнения, които могат да се правят в домашни условия. Повече за Шрот лагера можете да прочетете тук:http://www.scoliosabg.com/#!non-surgical/clqi

За повече информация и записване можете да се свържете с пациентски координатор Виолета Кирчева на телефон +359 878 799 103, както и на имейл: violeta@treatmentbulgaria.com

 

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.