Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Четвъртият Шрот лагер за деца с гръбначни изкривявания започва на 26-ти март

09 март 2016

Отново е време за Шрот!Нa 26-ти март започва четвъртият пореден Шрот лагер в България за деца с гръбначни изкривявания, който отново ще се проведе в Токуда Болница София.

Терапевтът от Сърбия Никола Йевтич (Scoliosis Rehabilitation Camp) в продължение на десет дни обучава български деца на Шрот метода и избира за тях подходяща програма от упражнения, които могат да се правят в домашни условия. Повече за Шрот лагера можете да прочетете тук:http://www.scoliosabg.com/#!non-surgical/clqi

За повече информация и записване можете да се свържете с пациентски координатор Виолета Кирчева на телефон +359 878 799 103, както и на имейл: violeta@treatmentbulgaria.com

 

 

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".