Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Курс за лекари и медицински сестри на тема Екстравазация организира Клиниката по Хематология в Токуда на 26 април

22 април 2016

Семинар, засягащ поведението при екстравазация и екстравазациите при лечение с венозни цитостатици на онкологично болни, ще се проведе в Токуда Болница София на 26 април от 14:00 часа в Конферентната зала на 9 етаж. Курсът е подходящ за медицински сестри, лекари и специализанти по хематология и медицинска онкология.

Желаещите да участват могат да се запишат на тел.: 02/403 4221 и 02/402 4228, email адреси: pstancheva@tokudabolnica.bg и zromanska@tokudabolnica.bg , както и в Учебен отдел на Токуда Болница на 8 етаж. Курсът е сертифициран от БЛС.

 

  

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.