Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и СredoWeb събират бременни и майки на училище

16 май 2017

Топ специалисти ще подготвят аудиторията за първи грижи за новороденото

Най-голямата платформа за експертна комуникация в здравеопазването CredoWeb в партньорство с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда организират специално училище „Мама и бебе“ утре. То ще проведе по време на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ от 11 до 12,30 ч. в сградата на Интер Експо Център в София. Бременни и майки ще получат професионални съвети как да се грижат за новороденото по всички съвременни правила от д-р Вяра Константинова от неонатологичното отделение на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Тя е лекар с дългогодишен опит. Квалифицирала се е в Лондон. Участвала е в редица научни форуми, с множество публикации в специализирания печат. Кинезитерапевтката Яна Раковска ще демонстрира как се поддържа добрата кондиция на бебето с гимнастика и масаж.

За участниците ще има:

  • 100 книжки „Дневникът на мама“
  • 100 подаръчни кутии с бебешка козметика
  • Последният брой на списание "Моето бебе" завсички участници в събитието
  • 20 козметични комплекта за бебета
  • Един безплатен пълен ехографски преглед на новородено, осигурен от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - ще бъде изтеглен по време на събитието на томболен принципотвсичкиучастващи

Кулминацията на събитието ще бъде безплатна професионална фотосесия, осигурена от социалната платформа за здраве CredoWeb. Ако споделите след това снимките в CredoWeb и във Facebook, имате шанс за още 20 козметични комплекта за бебета. Победителите ще бъдат определени с томбола.

В рамките на събитието участниците ще разберат, че  могат да намират ценни съвети за храненето, физическото и психическото  развитие на бебето и малкото дете в CredoWeb, че чрез платформата могат да се свързват с нужния им специалист, както и да участват в дискусии по важни за тях теми като хранене, ваксини, кърмене. Бременните ще научат за най-хитовите на пазара комбинации от витамини, как могат да се спасят от досадния запек, а майките ще разберат как най-ефикасно да се справят с коликите на бебето.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".