Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Благодаря на д-р Владимир Стефанов Наков за това, че съм жива и здрава"

28 септември 2017

Име: Елка

Фамилия: Вълкова

Телефонен номер: 0884....

E-mail адрес:

Тема: от контактната форма на http://www.tokudabolnica.bg

Съобщение: Благодаря на Д-р Владимир Стефанов Наков за това, че съм жива и не само жива, но и здрава. На 14.04.2016 г. изпаднах в кома след спукана 10 mm. аневризма на средна мозъчна артерия в главата. Макар, че трябваше спешно да се реагира, при мен се получи забавяне , защото не съм от София, а от Шумен. Минаха 4 дни, когато ме оперира Д-р Владимир Стефанов Наков в болница "Токуда" гр. София.Винаги ще съм благодарна на него и на екипа, участвал на операцията ми. След 2 месеца аз можех сама да се грижа за себе си и да излизам свободно на разходка. Когато мина 1 година, аз съм на положение, каквото бях и преди да ми се случи това. В България имаме изключителни лекари какъвто е Д-р Владимир Стефанов Наков!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.