Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Проф. Радослав Гайдарски бе награден с почетен знак от академичния съвет на Медицински университет София

09 февруари 2018

Доайенът на българската хирургия получи медал с лента и сертификат за изключителни заслуги за изграждането и издигането на авторитета на МУ-София

В навечерието на своята 80-годишнина проф. Радослав Гайдарски, консултант на Клиниката по Чернодробно-жлъчна, панкреатична и обща хирургия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда бе удостоен с почетен знак Signum Laudis на лента и сертификат от Медицински университет - София. Наградата бе връчена от ректора на най-голямата и най-старата висша медицинска образователна институция в България за изключителен принос за изграждане и издигане на авторитета на МУ-София в областите на хирургията, медицинската наука и висшето образование.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".