Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Кабинет за лечение на болката стартира работа в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

20 март 2018

Пациенти с разнообразни болкови синдроми, травми и хронични болки могат да се обръщат за помощ към специалистите в кабинета

Извънболнични консултации и лечение на болката в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда вече се предлагат в специализиран кабинет, който стартира редовни прегледи всяка сряда от 14:30 до 17:30. В звеното, изградено от специалисти от Клиниката по Анестезиология и интензивно лечение ще имат възможност да получат помощ пациенти с остри и хронични болкови синдроми, болка, дължаща се на ставно-мускулни заболявания, артритни болки, болки в гърба и кръста, мигрена, болки при заболявания на раменната, колянната и тазобедрената става, болкови синдроми след коремни и други оперативни интервенции, невропатични болки при съдови заболявания и диабет, хронична болка при онкологични и терминални заболяваия и др.
Завеждащ кабинета е д-р Виктор Стефанов, началник Сектор Анестезиология към Клиниката по Анестезиология и интензивно лечение. Д-р Стефанов е с богат опит в лечението на остра и хронична болка, регионална анестезия и ултразвуково навигирани техники в областта на регионалната анестезия.

Кабинетът предлага консултации, диагностика в колаборация със специалисти в различни направления (ортопедия, неврология, неврохирургия, образна диагностика др.), медикаментозно лечение и терапевтични процедури. Лечението може да включва приложение на аналгетици перорално, чрез мускулни и венозни инжекции, епидурални катетри и др. Други методи включват инвазивни техники като ултразвуково навигирани блокади на периферни нерви, криоаналгезия и др.

Кабинетът се намира на трети етаж в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда (регистратура Дерматология).
За записване, можете да използвате тел. 02/403 4933 или 02/403 4000.  

Повече за кабинета можете да научите тук.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.