Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Желязко Арабаджиев: "Медицинската онкология е една от най-бързо развиващите се медицински специалности"*

11 май 2018

Медицинската онкология дава доказан шанс на все повече онкологични пациенти, разказва д-р Желязко Арабаджиев, представител на Европейското дружество по медицинска онкология (ESMO) и част от екипа на отделението по Медицинска онкология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

"Медицинската онкология е една от най-бързо развиващите се медицински специалности, включително с напълно нови лекарствени подходи при лечението на рака", обяснява д-р Арабаджиев в интервюто си за предаването "околоСВЕТСКО" по телевизия България on Air.

Цялото интервю можете да видите във видеото:

 *Източник: околоСветстко, ТВ BGonAIR

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.