Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Семинар на тема "Щитовидна жлеза и репродукция" ще се проведе на 6 юни в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

14 май 2018

Събитието е посветено на Световния ден на щитовидната жлеза

Oтделението по Ендокринология и болести на обмяната към Клиника по Вътрешни болести в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е организатор на семинар за лекари и медицински специалисти, посветен на заболяванията на щитовидната жлеза, връзката им с йодния дефцит и репродуктивното здраве. Събитието ще се проведе на 6 юни (сряда) от 14:00 часа в Аулата на болницата на 9 етаж и е свързано с честването на Световния тиреоиден ден (25 май) и мероприятията, насочени към повишаване на информираността относно заболяванията на щитовидната жлеза. Курсът е изключително подходящ за лекари и медицински специалисти в областите Ендокринология, Акушерство и гинекология, Педиатрия, Обща медицина.

В светлината и под мотото на приетата Европейска декларация за йода, участник в която е началникът на Клиниката по Вътрешни болести проф. д-р Боян Лозанов, научната програма обхваща цялостно значението на йодния прием и тиреоидната фунция за репродуктивното здраве.

Плакат и програма на събитието можете да разгледате тук:

 

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".