Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Тук, в болница Токуда видях как трябва да изглежда лечението в 21 век, в лицето на лекуващата ме д-р Байкушева и д-р Димитров. Поклон и огромна благодарност!"

15 май 2018

From: "Janeta Hristova" <janeta.v.hristov.....
Date: Mon, May 14, 2018 at 9:26 PM +0300
Subject: Благодаря ви,че върнахте вярата ми в здравеопазването!
To: "Nadezhda TSEKULOVA" <Nadezhda.TSEKULOVA@acibademcityclinic.bg>

Моля да предадете огромната ми благодарност на екипа от санитари,медицински сестри и лекари от отделението по пневмология!
На 17.02.2018 бях докарана в изключително тежко състояние с белодробна емболия и абцес на белия дроб от болницата във Враца.Впечатлена съм от екипната работа в спешно отделение!!!
Тук,в болница Токуда видях как трябва да изглежда лечението в 21век, в лицето на лекуващата ме д-р Байкушева и д-р Димитров!!!Поклон и огромна благодарност за професионалната им компетентност и изключителна човечност и разбиране!!!Вие върнахте надеждата ми за здравеопазване на друго ниво!

Още веднъж -поклон и благодаря!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.