Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Срокът за получаване на резултати от изследвания, които се изпращат в Acibadem Labmed Истанбул, се удължава на 10 дни за периода 17-27 август

13 август 2018

Уважаеми пациенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че срокът за получаване на резултати от високоспециализирани лабораторни изследвания, за които Клинична лаборатория в Ажибадем Сити Клиник Болница Токуда работи с Централната лаборатория на Acibadem LabMed в Истанбул, ще бъде удължен с 10 дни за проби, взети между 17 и 27 август 2018 г. Причините за забавянето са официалните национални празници в Турция, по време на които лабораторията в Истанбул няма да работи.

Повече информация и подробности за специфичните изследвания, за които се отнася забавянето, можете да получите от служителите на Клинична лаборатория в Болница Токуда.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.