Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Срокът за получаване на резултати от изследвания, които се изпращат в Acibadem Labmed Истанбул, се удължава на 10 дни за периода 17-27 август

13 август 2018

Уважаеми пациенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че срокът за получаване на резултати от високоспециализирани лабораторни изследвания, за които Клинична лаборатория в Ажибадем Сити Клиник Болница Токуда работи с Централната лаборатория на Acibadem LabMed в Истанбул, ще бъде удължен с 10 дни за проби, взети между 17 и 27 август 2018 г. Причините за забавянето са официалните национални празници в Турция, по време на които лабораторията в Истанбул няма да работи.

Повече информация и подробности за специфичните изследвания, за които се отнася забавянето, можете да получите от служителите на Клинична лаборатория в Болница Токуда.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".