Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Улеснен достъп до централния вход и Спешно отделение

12 октомври 2018

С цел подобряване достъпа до Спешното отделение и Централния вход на лечебното заведение, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда въведе нова организация на достъпа до паркинга за пациенти и посетители.

Влизането в болницата с МПС вече се осъществява през две обособени ленти, като дясната отвежда автомобилите в паркинга за посетители, а лявата осигурява бърз достъп до Централния вход и Спешното отделение.

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разполага с платен паркинг за ограничен брой автомобили, колкото позволява капацитетът на прилежащия към болницата двор. При запълване на наличните места се налага изчакване за освобождаване на място, което може да отнеме продължително време. Това затруднява достъпа до лечебното заведение и движението по бул. Ат. Дуков в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа.

Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние и придружаващи обстоятелства позволяват, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Това ще улесни достъпа на най-нуждаещите се пациенти.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.