Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Световно признати лектори ще обучават млади лекари за научна работа в областта на медицината

18 октомври 2018

На 19 и 20-ти октомври в аулата на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще се състои научно събитие на тема „How to Write an Article: The Editors’ Experience”. Сред лекторите са учени с принос в глобалното развитие на медицинската наука, а сред разискваните теми ще бъде връзката между теоретичните разработки в науката и реалното им приложение в клиничната практика.

Събитието е насочено към специализанти и млади лекари от всички специалности. Над сто млади лекари са се регистрирали за участие във форума.

В продължение на два дни участниците ще могат да посетят сесии с фокус върху клиничните проучвания, намирането, четенето и разбирането на специализирана медицинска литература, планиране на дизайна на медицинскo изследване, биостатистиката и други.

Конференцията се организира от сдружение Radiology Together с подкрепата на Българското Дружество по Кардиоторакална Рентгенология.

Цялата програма на събитието и всички международни лектори можете да намерите на:

https://radiologytogether.eu

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.