Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Пожелавам на всяка жена да срещне своята д-р Кирякова, а на медицината в България – повече специалисти като нея"

21 декември 2018

С настоящото писмо бих искала да благодаря на „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и персонално на д-р Емилия Николова-Кирякова за положените за мен грижи по проследяване на бременността ми и раждането на сина ми Владимир Байрев.

Дълбоко съм признателна за професионализма и внимателното й отношение към мен от първия момент на срещата ни на 9 март 2018 г. до мига на изписването ни от болницата на 21 октомври 2018 г. Те останаха константа през цялото това време, независимо от винаги плътно запълнения ѝ и напрегнат график. Именно тази комбинация от топлота и загриженост и в същото време твърдо отстояване на собствените високи стандарти, когато това е било наложително, ми осигуриха най-спокойните няколко месеца през живота ми. Дори и при създалата се критична ситуация непосредствено преди раждането не изпитах никакво притеснение, защото бях напълно убедена, че съм в ръцете на най-подготвения и адекватно и хладнокръвно реагиращ медик.

На фона на отчайващия дефицит на морал, интелект, професионализъм и човещина в медицинския сектор у нас, е изключително приятна изненада да попаднеш на личност, която не се поддава на смазващото въздействие на преобладаващата посредственост и съумява да ѝ противопостави изключителни експертни умения и хуманност. Това е възможно само когато ценности, цели, воля, талант и усилия са в пълен синхрон!

Убедена съм, че д-р Кирякова е един от най-ценните активи на „Аджибадем Сити Клиник Токуда Болница“, както и че нейните професионални и личностни качества са златен стандарт в акушерството и гинекологията. Пожелавам на всяка жена, която се нуждае от подобни медицински услуги, да срещне своята д-р Кирякова, а на медицината в България – повече специалисти като нея!

С огромна благодарност и уважение,

Цветомира Байрева

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".