Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Пожелавам на всяка жена да срещне своята д-р Кирякова, а на медицината в България – повече специалисти като нея"

21 декември 2018

С настоящото писмо бих искала да благодаря на „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и персонално на д-р Емилия Николова-Кирякова за положените за мен грижи по проследяване на бременността ми и раждането на сина ми Владимир Байрев.

Дълбоко съм признателна за професионализма и внимателното й отношение към мен от първия момент на срещата ни на 9 март 2018 г. до мига на изписването ни от болницата на 21 октомври 2018 г. Те останаха константа през цялото това време, независимо от винаги плътно запълнения ѝ и напрегнат график. Именно тази комбинация от топлота и загриженост и в същото време твърдо отстояване на собствените високи стандарти, когато това е било наложително, ми осигуриха най-спокойните няколко месеца през живота ми. Дори и при създалата се критична ситуация непосредствено преди раждането не изпитах никакво притеснение, защото бях напълно убедена, че съм в ръцете на най-подготвения и адекватно и хладнокръвно реагиращ медик.

На фона на отчайващия дефицит на морал, интелект, професионализъм и човещина в медицинския сектор у нас, е изключително приятна изненада да попаднеш на личност, която не се поддава на смазващото въздействие на преобладаващата посредственост и съумява да ѝ противопостави изключителни експертни умения и хуманност. Това е възможно само когато ценности, цели, воля, талант и усилия са в пълен синхрон!

Убедена съм, че д-р Кирякова е един от най-ценните активи на „Аджибадем Сити Клиник Токуда Болница“, както и че нейните професионални и личностни качества са златен стандарт в акушерството и гинекологията. Пожелавам на всяка жена, която се нуждае от подобни медицински услуги, да срещне своята д-р Кирякова, а на медицината в България – повече специалисти като нея!

С огромна благодарност и уважение,

Цветомира Байрева

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.