Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Подкрепете д-р Лисички в кампанията на CredoWeb.bg “Лекарят, който Ви вдъхновява“

02 май 2019

Гласувайте за Д-р Калин Лисички, началник на Отделение по Педиатрия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в кампанията на credoweb.bg "Лекарят, който Ви вдъхновява"

Дайте своя вот за д-р Лисички ТУК>

За да гласувате, трябва да сте регистриран в CredoWeb като лекар, специализант, медицински специалист, медицинска сестра, фармацевт, студент или здравен експерт.

Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на д-р Лисички.

Гласуването в месеца на Педиатрията продължава до 22 май.

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас.

 

Д-р Калин Лисички е специалист по педиатрия и детска ревматология. Има специализации във Франция. Автор и съавтор е на множество научни статии и монографии в областта на детската ревматология. Д-р Лисички вдъхновява своите колеги като специалист с уменията и опита си в една от най-дефицитните тесни педиатрични специалности – детската ревматология. Той успешно организира и води работата в клиниката, така че тя да предлага комплексна педиатрична грижа с налични специалисти в много подобласти на детските болести и по този начин да попълни необходимостта от лечение за много нуждаещи се деца понякога при много редки специфични заболявания. С компетентността и осигуряването на специфични грижи и отношение, които изискват малките пациенти, д-р Лисички печели уважението на своите колеги и на много доволни родители.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.