Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Подкрепете д-р Лисички в кампанията на CredoWeb.bg “Лекарят, който Ви вдъхновява“

02 май 2019

Гласувайте за Д-р Калин Лисички, началник на Отделение по Педиатрия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в кампанията на credoweb.bg "Лекарят, който Ви вдъхновява"

Дайте своя вот за д-р Лисички ТУК>

За да гласувате, трябва да сте регистриран в CredoWeb като лекар, специализант, медицински специалист, медицинска сестра, фармацевт, студент или здравен експерт.

Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на д-р Лисички.

Гласуването в месеца на Педиатрията продължава до 22 май.

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас.

 

Д-р Калин Лисички е специалист по педиатрия и детска ревматология. Има специализации във Франция. Автор и съавтор е на множество научни статии и монографии в областта на детската ревматология. Д-р Лисички вдъхновява своите колеги като специалист с уменията и опита си в една от най-дефицитните тесни педиатрични специалности – детската ревматология. Той успешно организира и води работата в клиниката, така че тя да предлага комплексна педиатрична грижа с налични специалисти в много подобласти на детските болести и по този начин да попълни необходимостта от лечение за много нуждаещи се деца понякога при много редки специфични заболявания. С компетентността и осигуряването на специфични грижи и отношение, които изискват малките пациенти, д-р Лисички печели уважението на своите колеги и на много доволни родители.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".