Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Вижте видеото за д-р Карагьозов - гастроентерологът, който вдъхновява колегите си

14 май 2019

 Д-р Петко Карагьозов е най-вдъхновяващият гастроентеролог в кампанията "Лекарят, който ме вдъхновява" и колегите от CredoWeb.bg заснеха специален филм, представящ професионалните му постижения. 

Д-р Петко Карагьозов, началник на Отделението по Интервенционална гастроентерология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, е от онези щастливци, които са открили своята страст в емоционален план и това му личи. Енергията, с която работи и с която денонощно се раздава, е истински заразяваща, пише Credoweb.

Той е изключителен талант като инвазивен гастроентеролог и истински майстор на ендоскопията. Единственият сертифициран обучител на системата за визуализация на жлъчно-панкреатичните канали SpyGlass DS за района на Централна и Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка. 

Въпреки всичко това д-р Карагьозов не счита себе си за по-различен или специален, просто приема работата присърце и го прави с огромно желание.

Мечтае в национален план да се повиши нивoто на ендоскопската дейност и българските гастроентеролози и ендоскописти да бъдат все по-признати навън. Убеден е, че нещата в България могат да се случват и затова е решил да остане тук.

Всичко това му носи титлата „най-вдъхновяващ гастроентеролог“ на България, която по една щастлива случайност идва заедно с раждането на неговото дете.

Кой е д-р Петко Карагьозов според най-близкото му обкръжение от колеги и приятели, вижте във видеото, заснето от Credoweb:

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".