Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Д-р Нашар, благодаря Ви от сърце за професионализма, търпението, отношението, доверието, отдадеността, усмивката, благия поглед, спокойствието, което излъчвате и което вдъхвате на пациентите си"

16 май 2019

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаема д-р Нашар,

Уважаеми дами и господа,

С настоящето бисмо бих искала да споделя с Вас впечатленията си от здравните грижи, полагани по време на бременността и следродилния период за майката и бебето в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“.

Предпочитанието ми да проследя бременността си и да родя в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“  беше обусловено от три причини: на първо място, беше резултат от избора ми на точно определен лекар – д-р Сузана Нашар; на второ място, болницата разполага със специалисти от всички области на медицината, и на трето място, отличната болнична обстановка и препопръките на мои познати.

Едва ли мога да намеря най-подходящите думи, с които да изкажа своето „благодаря“ на д-р Нашар, която следеше бремеността ми и при която родих детето си. Богатият й професионален опит, отговорността, с която подхожда към пациентите си, загрижеността й, стоплени от голямото й добро сърце ми дадоха усещането, че съм в сигурни ръце и ми вдъхнаха спокойствие, че всичко ще бъде наред. В срещите ми с нея тя винаги беше любезна, усмихната, търпеливо изслушваше и даваше отговор на всеки мой въпрос.

Д-р Нашар, благодаря Ви от сърце за професионализма, търпението, отношението, доверието, отдадеността, усмивката, благия поглед, спокойствието, което излъчвате и което вдъхвате на пациентите си. Всяка болница трябва да се гордее, че има в екипа си специалист като Вас.

Бих искала да споделя възхищението си от болничната обстановка в обновения постродилен сектор на 5 ет., съобразена до най-малкия детайл със състоянието на пациентите след раждане. Комфортни болнични легла, просторни болнични стаи, луксозно обзвеждане, отлична хигиена, вкусна храна. Всички тези неща допринасят майката да се чувства удобно и да се наслади на първите мигове със своето бебе. Към всичко това бих добавила и любезното, мило и загрижено отношение на лекари, акушерки, медицински персонал, който се грижи за майката и бебето по време на болничния престой в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“.

Професионализмът на медицинския персонал, високото ниво на предлаганите здравни услуги, отличните болнични условия направиха престоя ми в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“ приятно изживяване и допринесоха да се насладя пълноценно на първите мигове със своето бебе. Удовлетоврена съм, че избрах „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“ и без колебания бих я препоръчала на свои познати.

 

12 май 2019 г.                                           С уважение и признателност,

Албена Дрянова

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.