Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Виолетка Икономова - Какви са методите за лечение във физиотерапията и рехабилитацията, които помагат при болки вследствие на различни заболявания*

04 февруари 2019

В студиото на предаването Пулс по Канал 3, началникът на отделението по Физикална и рехабилитационна медицина д-р Виолетка Икономова сподели за коя болка какви процедура от физиотерапията помага. Вижте още кои дегенеративни заболявания най-често се обострят през зимния сезон и какви процедури са най-подходящи за облекчаване на различните оплаквания. Научете какво може да ни помогне при болки и функционални нарушения, вследствие от работата на компютър, какво представляват колагеновата терапия, иглотерапията, кинезитерапията и другите конвенционални и иновативни методи, които се прилагат в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда:

*Източник: Пулс, Канал 3

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.