Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Д-р Асен Цеков - Кои са най-честите причини за дископатия?

13 февруари 2019

До какви неприятни последствие и усложнения могат да доведата т.нар дископатии разаказа д-р Асен Цеков в предаването "Социална мрежа" по Канал 3. Част от факторите, които са предпоставка за заболявания на дисковете на гръбначния стълб са работата на бюро, неправилната стойка и липсата на движение, ключови за здравето им са почивката, спортът и контролът на теглото. Вижте още за за напредъка на спиналната хирургия и минимално инвазивните техники и безкръвни опрерации, които екипът на Клиниката по Неврохирургия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда успешно прилага:

* Източник: Социална мрежа, Канал 3

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.