Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Признателност към отделението по Интервенционална гастроентерология: "Лекари, на които можеш да имаш доверие и се радвам, че са избрали да останат в България"

29 май 2019

Здравейте,
казвам се Поля Ваклинова от град Мездра. Пиша Ви, защото искам да изкажа Благодарността си към отделението по Интервенционална гастроентерология. Баща ми, Ваклин Ваклинов беше приеман в отделението няколко пъти в тежко състояние и винаги доктор Карагьозов и екипът му правеха някякво чудо и го връщаха обратно буквално както се казва от "онзи свят".
Знам, че е от изключително значение обучението им и дългогодишната им практика като лекари, но аз искам да Благодаря за личното им отношение и грижа към пациента. Това са лекари, на които можеш да имаш доверие и се радвам, че са избрали да останат в България.
Благодаря Ви д-р Карагьозов, д-р Тишков, д-р Койнарски, д-р Митова, д-р Боева, медицинските сестри и останалия персонал на отделението.

Ще се радвам да предадете думите ми на управлението на болницата и на екипа на д-р Карагьозов.

Поздрави
Поля Ваклинова

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".