Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Подкрепете двойки с репродуктивни проблеми на благотворителното събитие "Танц за дете" на 5 юни

30 май 2019

Заповядайте на "Танц за дете" - благотворително събитие на 5 юни в хотел Маринела в София, с участието на с Мария Силвестър, София Борисова, Дони Чачова, Антоанет Пепе, Елиза Токева и много други. 

Ще имате възможност да наддавате за танц с любимите си звезди, а със събраните средства ще бъдат подпомогнати двойки с репродуктивни проблеми.

Събитието се организира от фондация Мечта за Дете, на която Acibadem City Clinic Болница Токуда e партньор.

Заявете своето присъствие до 03.06.2019 г. на тел. 0888 899 057 и закупете предварително своето място на дарителската сметка BG92STSA93000025382170 с основание: Дарение Танц за Дете 

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Цена на куверт: 100 лв.
Местата са ограничени!

Като партньор на фондация “Мечта за дете”, която подпомага двойки с репродуктивни проблеми, Болница Токуда до момента е подарила 6 ваучера за инвитро процедури и манипулации в Центъра за асистирана Репродукция. Изпълнителният директор на болницата д-р Венелина Милева и началникът на инвитро центъра д-р Мефтуне Шефкетова са редовни участници в благотворителни събития, организирани от фондацията. На територията на болницата бяха проведени и два благотворителни базара на фондацията.

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.